donderdag 5 juni 2008

Wake up

Het was een strijd, een battle tussen willen en kunnen, tussen ervoor gaan of het laten slabakken. Een intense strijd, gevoerd met mezelf. Vreet het niet teveel tijd? Kan je deze tijd niet beter in andere dingen steken? Nu ik ander werk heb, heb ik niet meer de mogelijkheid om stiekem tijdens mijn uren verslagskes te schrijven. Ga je wel de moed hebben om dan 's avonds achter je pc te kruipen, terwijl er altijd wel iets leuk op TV is?
Een blog schrijven, kost tijd en moeite. Het loopt niet altijd vanzelf uit de pen. Het is veelal zoeken naar de juiste woorden, de juiste formulering. Het vraagt energie en inzet.

En toch, beïnvloed door en massa's peptalk en urenlange discussies. , zijn we toch maar tot het besluit gekomen om deze slapende blog terug wakker te maken. Niet met grote trom, maar beginnend met de blogjes over wedstrijden. Wie weet in de toekomst meer, gastsprekers bijvoorbeeld, die hun stage en wedstrijd in het mooie Frankrijk willen delen met een kleine beperkte, doch niet te onderschatten groepje lezers. Het is maar een idee.

We zullen zien hoe het loopt, we zullen trachten kort op de bal te spelen. We zullen trachten goede resultaten te behalen zodat het schrijven geen pijnlijke confrontatie wordt met een tegenvallende prestatie.

Het is afwachten wat het zal geven, maar we doen ons best.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

al dat zagen heeft dus toch zijn effect. Ik zou het meer moeten doen!caro

Anoniem zei

joepie!

he's back on track!

goe gedaan caro.
f.